vineri, 29 iulie 2011

Produsele SLA - în armonie cu femeia și natura

            În articolul precedent am amintit despre produsele SLA însă nu am intrat în detalii. Sunt multe aspecte ce merită menționate pentru a înțelege ce face diferența dintre acestea și celelalte produse de make-up de pe piața.

           Conceptul SLA este unic și promovezea frumusețea globală. Folosind o formulă high tech, grupul are o gamă de produse make-up profesionale și de îngrijire.

        Scopul SLA este de a crea produse eficace folosind o asociere a expertizei proprii cu natura. Astfel, ingredientele folosite sunt bio și naturale făcând parte din comerțul echitabil. În conceperea lor un punct important este protejarea mediului înconjurător și sănătatea clientului, ele sunt lipsite de parabeni și fenoxietanol. Mai mult, produsele finite nu sunt testate pe animale și pot fi reîncărcate.
 
       Un alt aspect foarte important este că produsele SLA sunt certificate ECOCERT COSMEBIO lucru ce atestă faptul că acestea sunt ecologice.
     
       Necesitatea de a răspunde la exigențele femeilor din toate colțurile lumii, a făcut ca SLA să își ia angajamentul de a concepe cosmetică favorabilă naturii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu