miercuri, 10 august 2011

Ten perfect și îngrijit




..... pentru un ten cu aspect natural și îngrijit folosește aceste produse în următoarea ordine : baza hidratantă + baza siliconată + fondul de ten. Astfel combinate, ele redau o textură mată siliconată iar pudrarea nu mai este necesară....

                 

 

Pret: 87,55 RON

Bază hidratantă - Vision 7

Se foloseşte înaintea aplicării fondului de ten și este esențială pentru rezistența machiajului. Baza se găsește în nuanţele verde, neutru, alb și piersică. Verdele ascunde petele de pe față, iar formula produsului îmbogăţită cu castan sălbatic și coada calului stimulează microcirculația. Neutrul este bun pentru toate tipurile de ten făcându-l neted. Albul conține intensificatori de lumină care îmbunătățesc tenurile cu aspect obosit. Movul este conceput special pentru tenul cu aspect asiatic sau pentu cel cu aspect obosit, acesta iluminează tenul ca printr-o magie. Piersică iluminează tenul bronzat conferind strălucire instantanee.




Pret: 164,43 RON




Bază siliconată - Make-up studio finish

Permite netezirea liniilor, ridurilor sau a porilor prea dilatați. Textura sa gel "umple" până la cele mai mici imperfecțiuni ale pielii. Aplicată imediat după baza hidratantă matifiază fondul de ten și stabilizează machiajul.









Pret: 87,55 RON



 Fond de ten fluid - Vision 7

Confortul și fluiditatea sunt principalele atuuri ale acestui fond de ten. Textura sa ușoară și fluidă, îmbogățită cu colagen și vitamina E ajută la hidratarea straturilor superficiale ale epiderme. Acest lucru asigură un rezultat luminos mat-satinat.





Pret: 93,98 RON


Fond de ten - Photo foundation

Este un produs nou cu un concept de acoperire inovatoare. Cuvintele cheie care caracterizează cel mai bine acest fond de ten, de generație nouă, sunt acoperire eficientă și confort. Rezultatul aplicării Photo foundation este un aspect natural, iar textura sa high tech se îmbină perfect cu pielea pentru omogenitate.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu