miercuri, 17 august 2011

Fixare și matifiere

.... aplicați Magic brush Vision 7 peste baza hidratantă Vision 7 cu mișcări circulare. Puteți înlocui astfel fondul de ten și obține un aspect natural având o putere de acoperire mai mare.Destinată revânzării....




Preț: 72,93 RON




Pudră liberă Vision 7 
Are o formulă în întregime naturală, micronizată,  cu proprietăți hidratante. Datorită acesteia pudra este de 10 ori mai fină decât cea standard și nu încarcă tenul. Oferă un efect cu aspect natural iar cu ajutorul uleiurilor vegetale, din conținutul său, protejează și hidratează.

Preț: 58,46 RON




Rezervă pudră liberă Vision 7

Pudra este disponibilă de asemenea în rezerve pentru a ajuta la protejarea mediului prin reciclare.



Preț: 67,09 RON



Magic brush Vision 7

Este un articol de beauty inovativ și feminin. Pudra este prezentă într-o perie reîncărcabilă, practică. Aceasta oferă o iluminare subtilă dar bine definită. Înainte de prima utilizare, apasă butonul de declanșare de mai multe ori până când pudra se va răspândi în perie. La următoarele utilizări 5 sau 6 apăsări vor fi suficiente. Reaplicați de câte ori doriți pentru a obține efectul dorit.


Preț: 87,84 RON



 Pudră compactă și pudră compactă bronzantă

Noua formulă micronizată conferă o textură moale și fină pentru o rezistență de lungă durată. De asemenea aceată pudră este mult mai fină și mai catifelată decât cele clasice, fiind destinată retușului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu