luni, 29 august 2011

Efect maxim

Folosirea Studio Finish (baza siliconata) , fondului de ten Photo Foundation și Vision 7 Fluid Foundation în funcție de tipul tenului.

Ten matur (ridat): Studio Finish se folosește după baza hidratantă în zonele ridate pentru a le uniformiza, obținând un efect de lifting și este compatibil, în acest caz, cu fondul de ten Vision 7 Fluid Foundation. Rezultatul este unul mat, iar pudrarea zonei nu mai este necesară, astfel încât se obține un finish natural.

Ten normal: Studio Finish se folosește într-un strat foarte  subțire, doar în zona T, cu scopul de a matifia fondul de ten, înlocuind pudra. În funcție de rezultatul doritse poate folosi Photo Foundation pentru o putere de acoperire mai mare sau Vision 7 Fluid Foundation pentru un finish light.



Ten gras(uleios): În cazul de față Studio Finish are dublă întrebuințare, pentru a absoarbe excesul de sebum ți a uniformiza porii dilatați sau ca barieră între pielea cu un pH bazic și fondul de ten, astel încât modificarea pH-ului din timpul zilei nu va influența cu nimic textura și culoarea fondului de ten. Se recomandă o pudrare ușoară imediat după aplicarea fondului de ten și folosirea foițelor absorbante de sebum în timpul purtării. Compatibil cu Photo Foundation.


Un comentariu: