marți, 16 august 2011

Camuflarea cearcănelor si a petelor pigmentare

.... zona cearcănelor este considerată o arie cu probleme. Pentru a evita aspectul încărcat al acesteia și a obține o textură naturală, se recomandă următorii pași: 1. Hidratarea - puteți folosi baza hidratantă Vision 7, 2.Neutralizarea - culoarea verde taie roșul, portocaliu taie mov și movul elimină cearcănele galben maronii,
3. Camuflarea...




Pret: 109,62 RON

Paletă cu 5 corectoare cremă

Ideal pentru corectarea imperfecțiunilor pielii. 5 nuanțe pentru a vă permite ajustarea defectelor feței. Alegeți culoarea potrivită sau combinați două dintre ele pentru a obține o culoare cât mai apropiată de tonul pielii.



Pret: 84,04 RON



Anticearcăn Perfection

Textura sa compatibilă cu fondurile de ten asigură o corectare invizibilă. Avantajele acestui corector sunt transparența, finețea și luminozitatea.






Pret:91,35 RON

Corector Green Cake

Se folosește pentru a neutraliza culoarea roșie. În această formă el este recomandat revânzării.








Pret: 91,35 RON

Iluminator pentru un ten natural

Conferă strălucirea perfectă pentru un ten unifiat inedit. Proprietăți: unifiază și luminează tenul, are o textură confortabilă, redă o strălucire naturală și o acoperire perfectă.





Pret: 54,81 RON


Creion corector

Aceste creioane indispensabile netezesc imperfecțiunile pielii. Folosiți-le pentru a ascunde imperfecțiuni, cicatici și corectarea liniei buzelor.






.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu