marți, 23 august 2011

Textura și culoare

 ...paletele cu 12 culori chaude a și pro b reprezintă scheletul, în materie de fard, beauty case-ului oricărui make-up artist, ele sunt alcătuite din culori esențiale...




Preț: 51,16 RON

                                                    

Farduri Soft

Datorită formulei sale micronizate fardurile SLA sunt de 10 ori mai fine decât fardurile standard. Rezultatul constă într-o textură mai ușor de aplicat și cu o durată mai mare de rezistență și oferă un incomparabil final satinat. De asemenea, fardurile SLA se pot folosi fie ca fard de pleoape, blush sau în locul pudrei modelatoare. Textura lor are la bază particule rafinate pure naturale. Lianții folosiți sunt naturali și prezintă o afinitate puternică cu pielea





Preț: 69,43 RON


Recipient +fard soft mono

Fardurile soft se pot găsi într-un recipient pentru o singură culoare, ideal pentru revânzare. Este recomandat în acestă formă pentru a înlocui blush-ul sau pudra modelatoare. 






Preț: 43,85 RON


Recipient de fard soft duo

Originalitatea acestui concept este de a oferi fardurile care urmează să fie introduse în 2,4 sau 12 rubrici din rezerve pentru a vă permite să creați propria compoziție personalizată.





Preț: 131,54 RON


Paletă cu 5 farduri Precious

Culorile se transformă în diferite nuanțe sidefate în funcție de baza și culoarea aplicată în al doilea strat. Rezultatul este uimitor iar combinațiile sunt multiple.





                                                               

Preț: 270 RON
Paletă cu 12 farduri micronizate

Paletele de 12 farduri sunt disponibile în 8 variante. Compoziția "pro" oferă 12 farduri foarte pigmentate pentru o acoperire maximă și o utilizare profesionistă, identificabilă pe schema de culori cu semnul PRO.




Nuanțe disponibile pentru farduri
PRO: textură profesională pigmentată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu